Rakennuspalvelut

Rakennuspalvelut

Koska Vertex on eronnut kilpailijoistamme sitoutumalla laadukkaaseen projektinhallintaan, kattavaan turvallisuuteen ja laadunvarmistus laadunvalvontaohjelmiin keskittyen vahvasti kustannusten hallintaan. Tarjoamme näitä palveluita uusien rakentamiseen, kunnossapitoon ja käännöksiin seisokkeihin Albertassa ja koko Länsi-Kanadassa.

Rakennusjärjestelmät

Vertex tarjoaa monipuolisen rakennusvalikoiman resurssisektorille. Valmistamme ja pystytämme pehmeäkattoiset ja itsejäykät runkorakennuksemme. Toimitamme ja pystytämme myös valmiita rakennuksia yhteistyössä Robertson Building Systemsin kanssa.

Eristys

Vertex tarjoaa Insulation-, Glycol Tracing- ja Utilidor-tuotteita resurssiteollisuudelle. Pätevät eristysalan ammattilaisemme asentavat nämä materiaalit kestämään tärinän, äärimmäisten lämpötilojen ja mekaanisten vaurioiden huoltovaatimuksia, mikä lisää toimintojesi lämpötehokkuutta.

Rakennustelineet

Vertex on edelläkävijä teline- ja kulkuratkaisuissa, joissa käytetään useita telinejärjestelmiä varmistaakseen oikeat laitteet tiettyyn työhön. Käytämme hyväksi havaittuja seurantamenetelmiä ja projektinhallinnan periaatteita varmistaaksemme, että projekti saadaan päätökseen turvallisesti ja tehokkaasti.

Peitot ja erikoistuotteet

Vertex valmistaa ja asentaa räätälöityjä teollisuuden eristyspeittoja, merkkikääreitä ja niihin liittyviä tuotteita resurssiteollisuudelle.