Sähköposti Markkinointi

Sähköposti Markkinointi

Joka kerta kun lähetät sähköpostin, sinun tulee kysyä itseltäsi tämä.
Entä tämä sähköposti on niin houkutteleva, että vastaanottaja avaa myös seuraavan sähköpostini?

Jos olet kuten useimmat ihmiset, postilaatikkoosi lähetetään sähköpostitse uutiskirjeitä ja tarjouksia joka päivä, joita ei koskaan avata. Rekisteröidyimme näihin sähköposteihin. Yhdessä vaiheessa halusimme saada viestejä näiltä yrityksiltä. Mutta ajan myötä meistä tulee hajamielisiä tai tyytymättömiä, emmekä nyt voi vaivata meitä.

Kaikilla verkkomarkkinoinnin osa-alueilla tutkimus osoittaa aina, että sähköpostimarkkinointi on paras ROI. Sen pitäisi olla erittäin tärkeä osa jokaista verkkomarkkinointialoitetta. Miksi? Koska se on helpoin myydä olemassa olevalle, tyytyväiselle asiakkaalle.

Tehokas sähköpostimarkkinointi kehittää brändiäsi, luo vahvoja siteitä asiakkaisiisi, lisää myyntiä ja konversioita sekä alentaa kulujasi. SE Jonesin sähköpostimarkkinointipalvelu auttaa asiakkaitamme luomaan ja toteuttamaan onnistuneita sähköpostimarkkinointialoitteita. Voimme auttaa hiomaan olemassa olevaa sähköpostialoitettasi tai kasvattamaan sähköpostikampanjastrategiaa alusta alkaen: Kenelle kohdistaa ja miten voit kirjoittaa ja suunnitella sähköpostikopiosi pitkäaikaisten suhteiden luomiseksi asiakkaidesi kanssa.

SE Jones on yli kymmenen vuoden ajan ollut haku- ja verkkomarkkinoinnin asiantuntija, joka on työskennellyt pienten mom & pop shopien kanssa A-listan yrityksiin, kuten CBS, MasterCard, The Weather Channel ja PGA Tour Stop. Meillä on laaja kokemus verkkomarkkinoinnin kaikilta osa-alueilta, ja meillä on laaja tietämys sähköpostimarkkinoinnista ja siihen liittyvistä parhaista käytännöistä, jotka parantavat sähköpostimarkkinointikampanjoidesi menestystä.

SE Jones hyökkää sähköpostimarkkinointiin vastaanottajan näkökulmasta. Sähköpostikampanjat tulee muotoilla rakentamaan brändipääomaasi, ei kuluttamaan brändipääomaasi.