Seo Pro Master Mobiilisivusto

Seo Pro Master Mobiilisivusto

Seo Pro Master -mobiilisivusto on palvelu, joka tuo yrityksesi helposti mobiilikäyttäjien saataville nopean ja helpon mobiilisivuston avulla. Miljoonat ihmiset käyttävät nyt matkapuhelimiaan Internetissä surffaamiseen ja tiedon ja palvelujen etsimiseen. Seo Pro Master -mobiilisivusto varmistaa, että asiakkaat löytävät yrityksesi helposti mistä tahansa ja milloin tahansa. Sen intuitiivisen ja helppokäyttöisen käyttöliittymän ansiosta asiakkaat pääsevät välittömästi matkapuhelimeesi kaikkiin yritystäsi koskeviin tärkeimpiin tietoihin ja voivat ottaa sinuun yhteyttä yhdellä napsautuksella tai kosketuksella.

Miksi mobiiliverkko on tärkeä?

Maailmassa on aktiivisessa käytössä 4 miljardia matkapuhelinta: 4 kertaa enemmän kuin tietokoneita. Vuonna 2009 mobiiliverkon käyttö kasvoi 148 % maailmanlaajuisesti (Lähde: Quant cast), ja luvut jatkavat nousuaan. Itse asiassa vuoden 2013 loppuun mennessä mobiiliverkkoa käyttävien asiakkaiden ennustetaan kasvavan miljardiin. Asiakkaasi etsivät sinua jo matkapuhelimillaan. Tämä on valtava tilaisuus yrityksellesi, jota et halua missata. Jos yrityksesi ei ole mobiiliverkossa, asiakkaasi eivät löydä sinua!

Miten mobiilisivustot eroavat PC-sivustoista?

Mobiilisivustot on rakennettu hyödyntämään matkapuhelimien ja mobiilikäyttäjien erityispiirteitä tarjotakseen käyttäjille parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Sen lisäksi, että ne mukautuvat matkapuhelimen pienempään näyttöön, ne on myös helpompi navigoida kosketuksella tai näppäimistöllä ja tarjoavat suorempaa pääsyä tietoihin, joita asiakas todennäköisemmin tarvitsee liikkeellä ollessaan.

Jopa huippuluokan laitteissa, joissa on suuri kosketusnäyttö, mobiilikäyttöön suunniteltu verkkosivusto auttaa vierailijoistasi nopeasti tulemaan tyytyväisiksi asiakkaiksi sisällöllä ja ulkoasulla, joka sopii jollekin esimerkiksi mobiilikontekstiin. Asiakkaat voivat hyödyntää sivuston ainutlaatuisia ominaisuuksia. matkapuhelin ottaa sinuun yhteyttä, kuten “soita meille” -ominaisuus, jossa he soittavat yritykseesi yhdellä kosketuksella, ja “löydä meidät” -ominaisuus, joka tarjoaa pääsyn Google-karttaan, jossa näkyy yrityksesi osoite ja jonka avulla asiakas voi saada reittiohjeet esittää yrityksellesi sijaintia.

Korvaako tämä työpöytäsivustoni vai täydentääkö tämä työpöytäsivustoni?

Seo Pro Master -mobiilisivusto laajentaa yrityksesi kattavuutta mobiiliverkkoon, jolloin voit tarjota mobiilikävijöillesi nopean ja helpon tavan saada tietoa yrityksestäsi ja ottaa sinuun yhteyttä yhdellä napsautuksella. Vaikka nykyisen verkkosivustosi tarkoituksena on antaa täydellinen ja kattava kuva yrityksestäsi, gumboil-mobiilisivustolla voit tarjota välittömän pääsyn tärkeimpiin asioihin ollessasi liikkeellä. Nämä kaksi sivustoa täydentävät toisiaan ja toimivat yhdessä varmistaakseen, että asiakkaasi saavat kontekstilleen ja laitteelleen sopivimman kokemuksen. Seo Pro Master -mobiilisivusto tarjoaa asiakkaille, joilla ei vielä ole pöytäkonesivustoa ja jotka saattavat pelästyttää sellaisen rakentamisen mahdollisuutta. puhelin.