Sotilaallisen lainanantajan valinta

Tarvitset käteistä, mutta sotilaslainan saamiseen on niin monia vaihtoehtoja. Mistä tiedät, onko lainanantaja oikeudenmukainen ja hyvämaineinen? Mistä tiedät, välittääkö lainanantaja todella taloudellisesta hyvinvoinnistasi? Mitä vihjeitä on olemassa sen varmistamiseksi, että etusi täyttyy?

Lainanantajaa valittaessa on otettava huomioon useita asioita:

Saatko täydelliset tiedot? Hyvä sotilaslainayhtiö kertoo sinulle etukäteen korosta ja vuosikorosta sekä kaikista lainaasi liittyvistä maksuista. Varo, että palkkapäivälainayhtiöiden korot ovat usein yli 350 %:n vuosikorko. Lisäksi palkkapäivälainoja on vaikea maksaa pois vain parissa viikossa, joten ne yleensä siirtävät lainan seuraavalle palkkapäivälle lisäkuluineen ja korkoineen.

Sanooko yritys aina Kyllä jokaiseen lainapyyntöön? Vastuullinen lainanantaja tarkistaa velkasuhteesi varmistaakseen, että pystyt maksamaan lainan pois.

Raportoiko yritys maksusi luottotoimistolle? Paras mahdollisuutesi parantaa luottopisteitäsi on todistaa, että pystyt maksamaan velvollisuutesi ajallaan ja kokonaisuudessaan. Jos yritys ei ilmoita positiivisia maksutietoja luottotoimistolle, et rakenna hyvää luottoa.

Tarjoaako yritys talouskoulutusta? Varmista, että yritykselläsi, jonka kanssa työskentelet, on tavoitteena saada paremmin koulutettuja, pitkäaikaisia asiakkaita, jotka voivat hoitaa taloutensa menestyksekkäästi.

Antaako yritys sinulle mahdollisuuden käydä läpi useita tarjouksia ennen päätöksentekoa? Varo kaikkia sotilaslainayhtiöitä, jotka kiirehtivät sinut pikalainaan.

Katsooko yritys vain luottopisteitäsi? Sinun on parempi työskennellä yrityksen kanssa, joka tarkastelee palvelusaikaasi, arvoasi ja ymmärtää, että paikasta toiseen liikkuminen on osa sotilaallista elämäntapaa – käyttämällä sotilaallista pisteytysmallia pelkän FICO-luottopisteen sijaan.

Onko yritys työskennellyt yksinomaan sotilashenkilöstön kanssa? Jos ei, he eivät todennäköisesti ymmärrä armeijan jäsenten kohtaamia ainutlaatuisia haasteita.

Mitä jos muutat mieltäsi? Oletko jumissa lainan kanssa? Varmista, että valitset lainanantajan, joka takaa tyytyväisyytesi ja jonka avulla voit peruuttaa maksutta, jos muutat mieltäsi muutaman päivän sisällä.

Nämä ovat vain muutamia ohjeita, jotka voivat näyttää sinulle, välittääkö yritys, jolta lainaat rahaa, ja onko sillä paras taloudellinen terveytesi mielessä. Valitsemallasi lainanantajalla on siis todella merkitystä. Ketä suosittelemme?

Tutkittuamme useita sotilaslainayhtiöitä löydämme vain yhden, joka täyttää yllä olevat kriteerit – Pioneer Military Lending. He käyttävät Military Scoring -mallia arvioidakseen palvelun jäsenten luottokelpoisuutta ja tarjoavat uskomattoman takuun. Jos sinut hyväksytään ja hyväksyt heidän lainatarjouksensa, he rohkaisevat sinua viemään lainasi kirjanpitäjälle, komentajalle, JAG-upseerille tai jopa muulle lainanantajalle. Jos löydät paremman vaihtoehdon tai vaikka päätät, että rahoja ei enää tarvita, rahat voidaan palauttaa 15 päivän kuluessa veloituksetta. Vain oikeudenmukainen ja vastuullinen lainanantaja voi antaa tällaisen takuun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *