Sotilaslainojen tyypit

Olipa kyseessä auton korjaus, matka tai muut odottamattomat laskut, kun palvelun jäsenet tarvitsevat välitöntä rahaa, heidän vaihtoehtonsa ovat usein rajalliset, mikä johtuu aikarajoituksista, keskimääräistä alhaisemmista palkkaasteikoista ja käyttöönotoista, koulutuksesta ja toistuvista muutoksista johtuvasta liikkuvasta elämäntyylistä. Koska heidän on usein vaikea saada perinteistä rahoitusta, monet sotilasperheet käyttävät luottokorttia, lainaavat perheenjäseniltä tai saavat palkkapäivälainan.

Entä palkkapäivälainat?

Palkkapäivälainoissa, jotka veloittavat 15–30 dollaria per 100 lainattua dollaria, on muutamia merkittäviä puutteita, kuten Center for Responsible Lending -keskuksen useissa tutkimuksissa on todettu. Vuosikorkona laskettuna palkkiot ovat 390 % tai enemmän. CRL:n alustojen perusteella keskimääräinen palkkapäivälainaaja maksaa 800 dollaria lainatakseen 325 dollaria. Palkkapäivälaina voidaan kierrättää tai kääntää, jos sitä ei voida maksaa takaisin, jolloin todellinen todellinen vuosikorko nousee ja alkaa taloudellisesti vaarallinen velkakierto.

Entä luottokortit?

Yksi taloudellinen myytti on, että edulliset luottokortit ovat parempia kuin kalliimmat osamaksut. Tyypillisesti luottokorttimaksun vähimmäismäärä on 3 % saldosta. Tilastollisesti tämä tarkoittaa, että 85% maksusta on korkoa ja vain 15% menee lainasaldon pienentämiseen. Oletetaan, että sinulla oli 1 000 dollarin luottokorttisaldo 12 prosentin korolla. Maksamalla vähimmäiserän maksamiseen kuluisi kahdeksan vuotta yhteensä 96 maksua! Olisit maksanut 407,48 dollaria korkoja.

Osamaksulainat armeijalle

Osamaksulaina on vastuullinen valinta. Hyvä lainanantaja varmistaa, että maksusi ovat hallittavissa ja että niissä ei ole piilokuluja. Esimerkiksi Pioneer Military Lendingin osamaksulainoissa on kiinteä maksu ja ehdot, jotka tarjoavat sinulle pienemmät kokonaiskustannukset kuin luottokortit tai palkkapäivälainat. Myös subprime-korkoinen osamaksu voi olla vastuullisempi vaihtoehto hätäkäteistarpeelle kuin palkkapäivälaina tai luottokortti. Osamaksulainat kannustavat myös talouskuriin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *