Strategiat kiinteistöjen sulkemiseen sijoittamiseen

Kiinteistösijoittaminen sulkemiseen voi olla palkitseva markkinarako niille, jotka vievät aikaa menettelyjen oppimiseen. Suljettu kiinteistö kattaa useita kiinteistöjä sekä asuintaloja, tyhjiä maa-alueita ja liikekiinteistöjä. Ulossulkukiinteistöjä ostaessaan sijoittajan on oltava taloudellisesti valmis käyttämään rahaa kiinteistöjen korjaamiseen tai jälleenrakentamiseen. Vaikka suljetuista kiinteistöistä veloitetaan markkina-arvoa alhaisempi hinta, huomattavaa kunnostusta vaativat kiinteistöt voivat hetkessä kuluttaa asunnon pääomaa. Sijoittajien on oltava vuorovaikutuksessa asianmukaisesti tarkkaavaisesti tarkastelemalla vertailukelpoisia myyntitietoja ja hankkimalla kotitarkastuksia, kiinteistöarvioita ja korjauskustannusarvioita, jotta voidaan määrittää oikeat sulkemiskiinteistöjen ostokustannukset.

On olemassa useita vaihtoehtoja suljettujen kiinteistöjen paljastamiseksi alennettuun hintaan. Yleisin on yleensä olla läsnä julkisissa sulkemishuutokaupoissa. Kaikki huutokaupalla saavutettavat kiinteistöt myydään sellaisenaan. Ostajien on oltava valmiita suorittamaan maksu kokonaisuudessaan 24 tunnin kuluessa heti, kun heidän tarjouksensa on tehty. Kun kiinteistö on siirretty, kiinteistönomistajat ovat vastuussa velkoja- ja veropantitusten poistamisesta ja tarvittavien korjausten tekemisestä. Lisätty vaihtoehto olisi etsiä ulossuljettuja lyhytmyyntikoteja. Nämä kiinteistöt kuuluvat ulosottoprosessiin, ja ostoneuvottelut käydään lainanantajien tappioiden lieventämisosion kanssa. Lyhyeksimyynnissä lainanantajat myöntävät saavansa pienempiä kuin asuntolainasta maksettava kokonaissumma. Omaisuus on listattu kiinteistönvälittäjien kautta tai tarjotaan suoraan pankin kautta. Lyhyeksi myyntimenettely voi olla hämmentävä ja pitkä; kestää noin neljä kuukautta tai enemmän. Asiakkaiden on hankittava ennakkorahoitus ennen ehdotuksen jättämistä. On välttämätöntä huomata, että pankit hyväksyvät harvoin markkinahintaa alhaisempia tarjouksia, paitsi että kiinteistöanalyysi paljastaa suuria ongelmia.

Lyhyeksi myytävät talot voivat tarjota sijoittajille hyvän tarjouksen, mutta ne eivät todennäköisesti ole paras valinta sijoittajille, jotka tekevät asunnon käännöstä tai aikovat työllistää kodin saadakseen vuokratuloa. Ostajat, jotka ovat valmiita odottamaan prosessia, voivat yleensä ostaa asuntoja 10–20 prosenttia arvioitua hintaa alhaisemmalla hinnalla.

Yksi tapa saada paras arvo suljetuista kiinteistöistä olisi etsiä tukkukauppaan erikoistuneita yksityisiä sijoittajia. Useat sijoittajat ja sijoitusryhmät hankkivat kokonaisia pankkisalkkuja, mukaan lukien monet pankit, joilla oli sulkukiinteistöjä.

Tämä kiinteistö, jota kutsutaan myös kiinteistöomisteiksi (REO) kodiksi, on taloja, joita ei myyty julkisessa myynnissä. Varmasti yksi REO-kiinteistön tärkeimmistä eduista on talojen tarjoaminen, joka sisältää puhtaan otsikon. Kun pankit saavat takaisin omistukseensa sulkukiinteistön, ne poistavat takavarikoidut velkoja- ja veropantit ja aloittavat karkotustoimilla, kun suljetut asunnonomistajat kieltäytyvät poistumasta tiloista.

Sijoittajat, jotka hankkivat asuntoja irtotavarana, löytävät tukkuhinnat ja välittävät säästöt yksittäisille ostajille. REO-koteja voidaan usein ostaa 20-30 prosenttia markkina-arvoa halvemmalla ja tarjota sijoittajille välitöntä asuntopääomaa. On elintärkeää, että kiinteistösijoittajat saavat koulutusta sulkemiskiinteistöjen ostamisen kaikilta puolilta. Monet aloittelijat sijoittajat houkuttelevat ulosottojen alhaista hintalappua, mutta eivät ymmärrä kiinteistön uudelleen perustamiseen sisältyviä hintoja.

Ulostulot, lyhyet myynnit ja pankin omistamat kiinteistöt vaativat lähes aina jonkin verran korjausta. Sijoittajan on otettava aikaa arvioidakseen kiinteistön todellinen hinta ennen ostotarjouksen tekemistä. Muuten sijoittajat voivat pitää omistusoikeuttaan rahakuoppaan, josta saattaa kestää vuosia toipua taloudellisesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *