Suljetut Siirtymälainat

Suljettu siirtymälaina on ratkaisu ongelmaasi, jos haluat ostaa unelmiesi kodin, mutta et ole vielä onnistunut myymään vanhaa taloasi. On aina välttämätöntä, että olet vaihtanut sopimuksia, jotta voit myydä sen. Siirtymälainoja kutsutaan oikeutetusti myös swing-lainoiksi tai välilainoiksi, koska se todella antaa sinulle mahdollisuuden täyttää se aika- ja rahaaukko, joka syntyy vanhan kiinteistösi myynnin ja uuden ostamisen välisenä aikana.

Monesti on todella rasittavaa tietää, että sinulla on erittäin mukava rahasumma, joka on niin sanotusti jumissa kiinteistössä, etkä pysty liikkumaan. Siksi välilainasta on tällaisissa tapauksissa suuri apu, sillä voit ensin tehdä muuton ja sitten järjestää loput. Nyt suljetun siltalainan voidaan sanoa olevan varmuuden vuoksi turvattu sopimus siitä näkökulmasta, että sinulla on jo varmuus siitä, että lunastat rahat vanhasta omaisuudestasi, koska olet jo vaihtanut sopimuksia.

Internetissä on paljon tarjouksia ja tarjouksia, joita voit selata, tai yksinkertaisesti menemällä paikalliseen pankkiisi saat tarvittavat tiedot, mutta älä koskaan hyppää ensimmäiselle tarjoukselle, vaan kerää niin paljon tietoa kuin pystyt. Aloita sitten ja vertaa tarjouksia niiden välillä nähdäksesi, mikä niistä sopisi tarpeisiisi. Kiinteistömarkkinat ovat aina monien ulkoisten tekijöiden mukaan vaihtelevaa bisnestä, ja siksi jos et ole varma, että ymmärrät mitä olet tekemässä, kysy neuvoa välittäjältä tai muulta talouskonsultilta.

Taloudelliset muutokset laukaisevat kiinteistömarkkinoilla aina suuria muutoksia, jolloin kiinteistöjen hinnat voivat nousta ja laskea huimaa vauhtia ja hämmästyttävää vauhtia. Jos päätät ottaa suljetun siirtymälainan, tutustu kaikkiin hakuehtoihin ja kaikkiin mahdollisiin lisäkuluihin, joita saatat joutua maksamaan matkan varrella. Sinun on tiedettävä, että nämä siirtymälainat ovat todella lyhytaikaisia, eli enintään 12 kuukautta. Ole myös varovainen, sillä et ole aina varmaa, että saat 100 % kiinteistösi arvosta. Lainanantajat tarjoavat sinulle todellista arvoa vähemmän, koska se on heille kätevämpää ja vakuuttavampaa. Jos esimerkiksi tarjoat maata tälle varalle, on epätodennäköistä, että saat yli 70 % sen todellisesta arvosta, niin jos tarjoat kaupallisen kiinteistön varmuuskopioksi, saat vielä vähemmän, noin 60 % sen todellisista markkinoista. arvosta, kun taas tarjoamalla asuntoa saat korkeimman prosenttiosuuden, joka ei ylitä 85-90 % sen todellisesta arvosta.

Vakuudeksi tarjoamiesi kiinteistöjen välillä on suuria eroja, ja vaikka joskus tämän swing-lainan hakeminen voi olla erittäin edullista, toisinaan se ei ole. Sinulle ei esimerkiksi ole kätevää, jos sinun on tarjottava liikekiinteistö ja sen tuotolla haluat ostaa asuinkiinteistön. Tietysti se riippuu aina jokaisen arvosta ja huomioitavia tekijöitä on enemmän ja siksi on erittäin tärkeää, että teet omat laskelmasi jo ennen sopimuksen solmimista.

Suljetut siltalainat ovat melko vakaita ja luotettavia ratkaisuja uusien asuntojen hankinnassa, mutta vain siinä tapauksessa, että olet jo asunnonomistaja. Tässä tapauksessa korot ovat alhaisemmat, koska lainallesi on vakuus tai takuu. Se toimii kuin vakuudellinen laina, kun saat rahaa varmuuskopioimalla lainaasi omaisuudellasi.

Siirtymälainasi voi kattaa niin asuinkiinteistön kuin liikekiinteistön tai jopa rakennustontin. Tämäntyyppisellä lainalla asuntosi on vaarassa, jos et maksa lyhennyksiäsi ajallaan, minkä vuoksi sinun kannattaa ottaa tällainen laina vain, jos olet päättäväinen ja ajattelet tätä menettelyä erittäin vastuullisesti. Suljetuissa siltalainoissa on myös tärkeää esittää hyvä luottohistoria, sillä muuten korot ovat myös korkeammat ja muita ylimääräisiä maksuja saattaa ilmaantua.

Sinun tulee aina ottaa huomioon, että lainasi lisäksi tulee maksamaan arvostuspalkkio sekä järjestelymaksu. Dokumentoituna pysyminen on ehkä tärkeintä, kun haluat siirtyä suljettuun siltauslainaan, sillä näin vältyt yllätyksiltä ja saat kaiken sujumaan matkan varrella.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *