Kuinka kauan aiot asua kotona

Jos ostat asunnon ja saat työpaikan siirron tai päätät muuttaa lyhyen ajan kuluttua, saatat joutua maksamaan rahaa sen myymiseksi. Kotisi arvo ei ehkä ole noussut tarpeeksi kattamaan kustannukset, jotka maksoit asunnon ostamisesta, ja kustannukset, jotka aiheutuisi kotisi myymisestä.

joka kuluu näiden kustannusten kattamiseen, riippuu useista kodin alueen taloudellisista tekijöistä. Suurimmassa osassa maata arvonnousu on keskimäärin vuodessa. Tässä tapauksessa sinun tulee suunnitella asumista kotonasi vähintään vuotta osto- ja myyntikulujen kattamiseksi. Jos asunnon ostoalueella tapahtuu taloudellinen käänne, näiden kustannusten kattamiseen käytettävä aika voi lyhentyä, ja tilanne on myös päinvastoin.

Kuinka kauan koti vastaa tarpeitasi

Mitä ominaisuuksia tarvitset kotiin täyttääksesi elämäntyylisi nyt? Viiden vuoden päästä? Riippuen siitä, kuinka kauan aiot viipyä kotonasi, sinun on varmistettava, että kodissa on tarvitsemasi mukavuudet. Esimerkiksi kahden makuuhuoneen asunto voi olla täydellinen nuorelle pariskunnalle, jolla ei ole lapsia. Jos he kuitenkin perustavat perheen, he voivat nopeasti kasvaa tilan ulkopuolelle. Siksi heidän tulisi harkita kotia, jossa on tilaa kasvaa. Voidaanko kellarista tehdä luola ja lisämakuuhuoneita? Voidaanko ullakko muuttaa isäntäsviitiksi? Kun tiedät mitä tarvitset, voit löytää kodin, joka tyydyttää sinua tulevina vuosina.

Taloudellinen terveytesi – luottosi ja kotisi kohtuuhintaisuus

Onko nyt taloudellisesti oikea hetki ostaa asunto? Pitäisitkö taloudellisen kuvasi terveenä? Onko luottotietosi kunnossa? Vaikka voit aina löytää lainanantajan lainaamaan sinulle rahaa, vakaat lainanantajat ovat skeptisempiä, jos luottohistoriasi ei ole hyvä. Yleensä muutama virhe luottoraportissa tekee sinusta hyvän luottoriskin ja voi saada sinut alhaisimpaan korkoon. Jos raportissasi on enemmän kuin pari virhettä, lainanantajat, kuten Quicken Loans, voivat silti tarjota sinulle lainaa, mutta saatat joutua maksamaan korkeamman koron ja palkkiot.

Jotkut sanovat, että sinun pitäisi pidättäytyä lainaamasta niin paljon kuin on oikeutettu, koska on viisaampaa olla venyttämättä taloudellisia rajojasi. Toinen ajatusmaailma sanoo, että sinun pitäisi venyttää ostaaksesi niin paljon asuntoa kuin sinulla on varaa, koska säännöllisten palkankorotusten ja lisääntyneiden ansaintamahdollisuuksien myötä suuri maksu tänään näyttää pienemmältä maksulta huomenna. Tämä on päätös, jonka voit tehdä vain sinä. Oletko tilanteessa, jossa odotat ansaitsevasi enemmän rahaa pian? Olisitko mieluummin konservatiivinen ja melko varma siitä, että pystyt suorittamaan maksusi ilman taloudellista venytystä? Varmista, että mitä tahansa teetkin, se on mukavuusalueesi sisällä.

Voit määrittää, kuinka paljon asuntoihin sinulla on varaa, keskustele lainanantajan kanssa tai mene verkkoon ja käytä “kodin hintalaskuria”. Hyvät laskimet antavat sinulle valikoiman, mihin voit olla oikeutettu. Soita sitten lainanantajalle. Vaikka jotkut saattavat sanoa, että sääntö pätee, nykypäivän asuntolainamarkkinoilla lainanantajat myöntävät lainoja, jotka on räätälöity tietyn henkilön tilanteeseen.

sääntö tarkoittaa, että kuukausittaiset asumiskustannukset eivät saa ylittää prosenttia tuloistasi ja kokonaisvelkakuormasi enintään prosenttia kuukausitulostasi. Omaisuudestasi, luottohistoriastasi, työpotentiaalistasi ja muista tekijöistäsi riippuen lainanantajat voivat nostaa suhdelukuja jopa iin tai korkeampiin. Vaikka emme suosittele ostamaan asuntoa käyttämällä korkeampia suhdelukuja, on tärkeää, että tiedät vaihtoehtosi.

Mistä rahat kauppaan tulevat

Yleensä asunnon ostajat tarvitsevat rahaa käsirahaa ja sulkemiskuluja varten. Nykypäivän laajalla lainavaihtoehdolla ei kuitenkaan aina ole välttämätöntä säästää paljon rahaa käsirahaa varten – jos pystyt todistamaan, että olet hyvä taloudellinen riski lainanantajalle. Jos luottosi ei ole loistava, mutta olet onnistunut säästämään käsirahaa, vaikutat silti erittäin hyvältä taloudelliselta riskiltä lainanantajalle.

Asunnon omistuskulut

Ylläpito, parannukset, verot ja vakuutukset ovat kaikki kuluja, jotka lisätään kuukausimaksuun. Jos ostat asunnon, rivitalon tai tietyissä yhteisöissä, kuukausittainen asunnonomistajan yhdistysmaksu voidaan vaatia. Jos nämä lisäkustannukset ovat huolestuttavia, voit alentaa tai välttää näitä maksuja. Muista tehdä kiinteistönvälittäjällesi ja lainanantajallesi tietoinen halustasi rajoittaa näitä kustannuksia.

Jos olet edelleen epävarma, kannattaako asunto ostaa näiden harkinnan jälkeen, voit kysyä neuvoa kirjanpitäjältä tai taloussuunnittelijalta, jotta voit arvioida, kuinka asunnon osto sopii yleisiin taloudellisiin tavoitteisiisi.huhuttiin ostavansa virtuaalivaluu.ttakäynnistysyrityksen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *