Taatut palkkapäivälainat

Taatut Palkkapäivälainat

Monilla ihmisillä on huono luottotiedot nykyään. He ovat niitä, jotka ottavat vastuun nykyisestä finanssikriisistä. Heillä on vaikeuksia saada korkeapalkkaisia työpaikkoja, ja heillä on huono luottoluokitus, joten lainojen saaminen budjettiaan on vaikeampaa kuin koskaan ennen.

Mitkä ovat vaihtoehtosi?

Oletko yksi niistä, joiden luotto jättää paljon toivomisen varaa? Mitä vaihtoehtoja sinulla on, kun tarvitset käteistä todella nopeasti ja palkkapäivä on vielä viikon tai kaksi vapaata? On yksi vaihtoehto, joka on avoinna sinulle, ja se on saada taattu palkkapäivälaina huonojen luottojen suorilta lainanantajilta. Mikä tällainen laina sitten on?

Maksamalla takaisin mitä olet velkaa

Kuten nimestä voi päätellä, se riippuu palkasta, jonka saat työntekijänä. Lainanantaja antaisi sinulle tarvitsemasi rahat, mutta se tulisi maksaa kokonaisuudessaan takaisin seuraavana palkkapäivänäsi plus palkkio tai korot. He tarvitsevat vain todisteen siitä, että olet todella työssä. He eivät tarkista luottotasi, joten vaikka sinulla olisi kaulaa myöten luottokorttivelkaa, sinun pitäisi silti pystyä saamaan se.

Miksi varoitukset?

Taatut palkkapäivälainat Huono luotto Suoralainanantajat kuulostavat hyvältä? Paperilla se kuulostaa hyvältä, mutta todellisuudessa asiantuntijat ehdottavat, että pysyt poissa tämän rahoitustuotteen käyttämisestä. Sanotaan, että kannattaa ensin katsoa muita vaihtoehtoja ja turvautua tällaiseen lainaan vasta kun ne on käytetty.

Yleisiä ongelmia henkilökohtaisten lainojen kanssa

Tässä on joitain yleisimmistä virheistä selittääksemme, miksi tämän rahoitustuotteen käyttöä ei suositella.

Lainaa enemmän kuin tarvitaan

Ajatus, joka johtaa tällaiseen virheeseen, on se, että koska lainataan jo, niin voisi yhtä hyvin lainata mahdollisimman paljon. Tällainen ajattelu on hyvin lyhytnäköistä. Sinun on katsottava tulevaisuuteen ja siihen, että sinun on maksettava se kokonaisuudessaan takaisin, kun saat palkkasi.

Ei ole valmis korkeaan maksuun

Tämä on tämäntyyppisen lainan ongelma. Vaikka hyväksynnän saaminen sille on niin helppoa, palvelun käyttömaksu on melko korkea. Voit lainata 400 dollaria, mutta sen jälkeen veloitetaan 60 dollaria. Oletko varautunut näin korkeaan maksuun?

Lainan pidentäminen

Jos et pysty maksamaan lainaa asetettuna päivänä, voit jatkaa lainaa. Onko se mielestäsi viisas teko? Mieti uudelleen! Tämä nostaa maksua, joka sinun pitäisi maksaa. 460 dollarin lainasta ja maksusta, joka sinun on maksettava, tuli juuri 520 dollaria, koska pidensit sitä. Yritä olla laajentamatta paitsi vakavimmissa hätätilanteissa.

Aliarvioi sen, mitä olet velkaa

Sinulla saattaa olla useita laskuja, jotka sinun on maksettava kerralla. Sinun on varmistettava, että sinulla on tarpeeksi varoja kulujesi kattamiseksi.

Nämä ovat vain muutamia yleisiä sudenkuoppia, jotka voit saada saamalla taattuja palkkapäivälainoja huonojen luottojen suorilta lainanantajilta.