Tarvitsen apua kotityössäni. Muutamia ehdotuksia sinulle

Tarvitsen apua kotityössäni. Äiti, ehdota, mitä minun pitäisi tehdä, jotta saan sen oikein? Oletko koskaan sanonut tätä vanhemmillesi tai vanhemmillesi? Lähes kaikki opiskelijat haluavat saada ehdotuksia vanhemmiltaan, koska heillä on tunne, että vain heidän vanhempansa voivat auttaa parempaan oppimiseen. Vanhempien ei tarvitse istua lastensa vieressä pitkiä tunteja saadakseen työnsä tehtyä. Motivaatio ja ehdotukset ovat kaikki mitä tarvitset tehdäksesi läksysi nopeammin.

Täällä opit tärkeimmistä ehdotuksista, joita useimmat oppilaat saavat vanhemmiltaan, kun he sanovat: “Tarvitsen apua läksyissäni”. Toivottavasti tällaisten ideoiden avulla voit oppia kunnolla ja toimittaa opettajillesi oikeat ratkaisut.

Ehdotuksia, jotka auttavat sinua tekemään läksyjä helposti:

Järjestä kotitehtäville sopiva alue

Tämä on yksi tärkeimmistä ja yleisimmistä ehdotuksista, joita useimmat vanhimmat antavat opiskelijoille tehdäkseen työnsä mukavasti. Ennen kuin opiskelualue ei ole täydellinen, et voi keskittyä työhön.

Jotta opiskeluhuoneesi järjestyisi oikein, sinun tulee valaista alue hyvin ja pitää myös kaikki oppikirjat, kynät, paperit, karkea kopio, liima, sakset käden ulottuvilla.

Poista kaikki häiriötekijät

No, sinun täytyy olla tietoinen siitä tosiasiasta, että tehtävään tai kotitehtäviin keskittyminen on vaikeaa, jos työhuone tai -alue on täynnä häiritseviä elementtejä. Joten jos aiot lähettää virheetöntä kotitehtävää ja saada paljon arvostusta opettajaltasi, sinun on myös poistettava kaikenlaiset häiriötekijät.

Pystytkö arvioimaan unitaarimenetelmän sanatehtävän, jos nuorempi sisaresi katsoo televisiota suurella äänenvoimakkuudella? Ei tietenkään! Samalla tavalla, jos matkapuhelimesi jatkaa surinaa saapuvien chattien ja mainosviestien takia, et voi oppia tehokkaasti. Joten ennen läksyjen aloittamista sinun on sammutettava matkapuhelin, televisio, FM-radiot jne.

Noudata luokan huomautuksia

Usein näet vanhempasi neuvovan sinua kirjoittamaan perusteelliset muistiinpanot siitä, mitä opettaja opettaa luokassa. Saatat tuntea, että äitisi tai isäsi lisää stressiäsi ja painettasi. Mutta ajatuksesi on todella väärä!

Jos kirjoitat muistiin kaikki olennaiset kohdat yhdestä aiheesta, sinun on helpompi tarkistaa ja ymmärtää se palattuasi kotiin. Vanhempasi ja opettajasi eivät välttämättä ole koko ajan käytettävissä opastamassa sinua. Mutta tarkoittaako se sitä, että lopetat opintojen suorittamisen ja jatkat nalkutusta, että tarvitsen apua läksyissäni?’ Jos teet niin, se ei ole ollenkaan viisas päätös. Tämä on aika, jolloin tarvitset luokan muistiinpanojen apua. Käy läpi mitä opettajasi on sinulle opettanut, ja saat varmasti käsityksen siitä, mitä kirjoittaa ja mitä ei.

Pura työsi

Ei ole pakollista, että sinun on suoritettava kotitehtävät kaikista aineista yhdellä kertaa. Jos joskus huudat “Tarvitsen apua läksyissäni”, niin vanhimmat varmasti ehdottavat työsi eriyttämistä mieltymystesi mukaan. Jos olet esimerkiksi tieteen ystävä, on parempi tehdä tämän aiheen kotitehtävä aluksi. Näin toimimalla pystyt pysymään positiivisena ja tuntemaan motivaatiota tehdä läksyt kaikista jäljellä olevista aineista.

Se auttaa sinua pitämään kaikki aiheet yhtä mielenkiintoisina ja kotitehtävä ei ole enää monimutkainen tehtävä.

Joten jos aiot hakea jatkossa parempia arvosanoja, on parempi seurata vanhempiesi ehdotuksia sen sijaan, että huutaisit “Tarvitsen apua läksyissäni”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *