Täydelliset tiedot pilvestä

Tämän näkökulman alussa totesimme, että pilvelle ei ollut ainoaa määritelmää. yksinäisen miehen pilvi on toisen isännöimä ratkaisu. Siksi pilveen siirtymisen temppu on melkoisen päättäväinen, onko se mitä saat vai onko se vain ylimääräinen kehittynyt isännöity ratkaisuratkaisu. Ei tarkoita, että jälkimmäinen olisi huono, vain, että avainkohta on ymmärtää, mitä saatat ostaa.

Siksi kysy nämä tärkeät kysymykset:

  • Mikä on/ovat mittayksiköt, joista minua laskutettaisiin?
  • Mistä saat selville, kuinka monen kanssa minun täytyy avata?
  • Miten sinä/minä valitset, onko tutkinto riittävä vaatimuksiini nyt ja ajan kuluessa ja liiketoiminnan muuttuessa?
  • Millä erillä voin saada paljon enemmän kykyjä yritykseni kasvaessa?
  • Kuinka usein voin lisätä/vähentää potentiaalia ja mikä on ohjeaika?
  • Mitä Cloudin redundanssia markkinoidaan ja miten arvioin, mikä on aitoa yritykselleni?

Näihin vaikeuksiin liittyvät tuotteet opastavat sinua nopeasti, jos etsit pilvestä.

Kun päätät tarjottavasta todellisesta palvelusta, sinun on suoritettava täsmällinen sama huolellisuus kuin mikä tahansa perinteinen isännöintipalvelusopimus; raportoi palveluntarjoajien prosesseista palvelun hallintaa varten, käy tietokeskuksissa ja varmista, että ne on oikein konfiguroitu/suojattu, kritisoi ratkaisuja, jotka korjaavat transaktiosopimuksia ja tarkista referenssit tarkasti. Pääasiassa Pilven yhteisen suunnittelun vuoksi aiot Kaiken lisäksi sukeltaa hieman syvemmälle muutamaan alueeseen; Turvallisuus ja ymmärrys suojelu, roolit ja vastuut hallintaan eräänlaisen teknologian kerrosten ja teknologisen osaamisen virkistys ja edistyminen tekniikka ja sitoutuminen. Lopuksi, koska olet siirtymässä uuteen ympäristöön siitä todellisuudesta, jossa olet, haluatte suuren selityksen ja ymmärryksen muuttoprosessista; lähestymistapa, tarkastukset ja tasapainot, aikakehykset, työpanos ja kustannukset. Minkä tahansa ulottuvuuden tiimin siirtäminen on todennäköisesti monimutkainen hanke, varmista, että sinä ja avustasi on yritys, joka tietää
mitä siihen sisältyy.

Yhteenvetona totean, että tässä Perspektiivissä tarjosimme pilven määritelmän ja esitimme pari tyyppiä (julkinen, yksinoikeus ja monivuokralainen). Puhuimme Cloud-luonnolliseen ympäristöön siirtymisen reunasta ja tärkeimmistä asioista, jotka tuntuvat liikkuessa siihen suuntaan.

Kuten sanoimme, pilvikonsepti on äärimmäisen yksinkertainen, mutta taustalla olevat tekniikat ja niiden integrointi on erittäin monimutkaista. Todella monen vuokralaisen ympäristön luominen kaikilla puolueettomilla palvelimilla näkyvillä suojauksilla ja tarvittavilla suorituskyvyn, saatavuuden ja redundanssin takeilla on melko monimutkainen yritys. Sopivan palveluntarjoajan valitseminen tunteella tähän on lopulta Magic-kaava Pilven luvattujen lopullisten tulosten saavuttamiseksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *