Täytä kyselyt – Kuinka ansaita 2000 dollaria kuukaudessa

Olet luultavasti kuullut, että voit ansaita ylimääräistä rahaa täyttämällä kyselyitä verkossa. Jos olet yrittänyt tehdä tätä, olet luultavasti tajunnut, että se kuulostaa paljon helpommalta kuin se on. Totta, tarvitset vain Internet-yhteyden, sähköpostiosoitteen ja luotettavan tietokoneesi, mutta mitä sitten teet?

On olemassa useita verkkosivustoja, jotka antavat sinulle viitteitä maksavien kyselyiden tarjoajien luetteloon, mutta ansaitaksesi helppoa rahaa täyttämällä kyselyitä sinun on kirjauduttava monille kyselysivustoille. Tällä tavalla voit olla valikoiva, rakentaa suhteen kyselyn tarjoajaan ja alkaa rakentaa tulojasi.

Valitettavasti, kun ilmaiset luettelomahdollisuudet loppuvat, joudut valitettavasti etsimään lisää kyselysivustoja. On hieman masentavaa, kun etsit Googlella maksettuja kyselyitä ja näet miljoonia palautuksia. Näiden lajitteluun menee paljon aikaa löytääksesi ne, jotka todella maksavat. Joten jos olet tosissasi tienaamisessa verkossa täyttämällä kyselyjä, sinun tulee myös sijoittaa vähän rahaa tullaksesi jäseneksi ennalta tarkastettuun maksullisten kyselyjen tietokantaan. Tämä on pieni investointi, alle 40 dollaria, ja saat käyttöösi tuhansia tutkimuspalveluntarjoajia, jotta yrityksesi kasvaisi nopeasti.

Kun sinulla on tämä kultaluettelo, voit aloittaa rekisteröitymisen heti noin sadalla. Kumpikin tarjoaa sinulle 1 tai 2 kyselyä kuukaudessa, ja heti aluksi nämä ovat vähemmän maksavia tutkimuksia, kunnes yritys saa luottamusta työn laatuun. Mutta pian nämä ovat 20–50 dollaria kukin, ja olet iloinen, että päätit täyttää kyselyt yrityksenä. Ja koska on ilmaista rekisteröityminen näihin kyselyihin, voit todella saada monet niistä toimimaan sinulle. Koska he lähettävät sinulle sähköpostiisi tarjouksia tiettyihin kyselyihin osallistumisesta, voit valita vain haluamasi. Kun suoritat noin 4 kyselyä päivässä 20 dollarilla, saat 2400 dollaria kuukaudessa ja käytät siihen vain muutaman tunnin päivässä! Voit tehdä siitä jopa perheprojektin, koska kyselyiden täyttäminen on hauskaa ja helppoa.

Yksi vinkki säästää aikaa hakemalla kaikkiin näihin kyselyntarjoajiin, jotka löydät esiseulotusta luettelosta, on napata ilmainen kopio Robo-lomakkeesta. Se tekee hakemusten täyttämisestä ja tilitunnusten ja salasanojen tallentamisesta helppoa.

Joten miksi sekaisin ilmaisilla listoilla, kun pääset käsiksi hyvin kehitettyyn tietokantaan kyselyn tarjoajista, joiden tiedät maksavan. Teet sijoituksesi takaisin noin viikossa, ja sen jälkeen kyselyiden täyttöliiketoimintasi on nopealla tiellä. Jos olet valmis aloittamaan, sinun tulee mennä Täytä kyselyt -sivulle tänään ja aloittaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *