Teetä

Haluamme tuoda sinulle tasapainoisen katsauksen teetä koskeviin kauppaoikeuden kysymyksiin ympäri maailmaa, mutta myös hyväksikäyttöön, jonka tiedetään tapahtuvan merkityillä istutuksilla. Kaikkien osapuolten tunteminen auttaa meitä tulemaan tietoisemmiksi ja myötätuntoisiksi kuluttajiksi.

Reilun kaupan tee TransFairin kautta

Tee on yksi nopeimmin kasvavista Certified -tuotekategorioista, ja Reilun kaupan sertifioidun teen tuonti kasvaaennennäkemättömällä. tekee yhteistyötä yli yrityksen ja laajan valikoiman tuotemerkkejä, jotka tarjoavat Certified -erikoisteetä ja -yrttejä.

Tuotteet, mukaan lukien irtolehtiä, pussitetut teet, pulloteet ja chai-sekoitukset, kombucha-pulloteet ja reilun kaupan sertifioitua teetä sisältävät elintarvikkeet uutteet, kuten vihreä tee mintut, jäätelö ja ravitsemukselliset patukat. Reilun kaupan sertifioitu rooibos ja yrtit tarjoavat kofeiinittomia vaihtoehtoja Reilun kaupan teelle harrastajat, ja lukemattomia ainesosamahdollisuuksia kulinaaristen, ravitsemuksellisten ja yrttilisäaineiden markkinoille.

Reilun kaupan sertifioidut tuotteet ovat nyt saatavilla yli vähittäismyyntipisteessä valtakunnallisesti kansallisista jälleenmyyjistä ja maailmanluokan ravintoloista itsenäiset kahvilat ja ruokakaupat. Näitä ainutlaatuisia nousevia markkinoita ovat käsitelleet , sekä sanomalehdet ja kauppa julkaisuja maailmanlaajuisesti. Katso oma listamme tilataksesi teetäsi.

Yhä useammalla suurella erikoisteen ja yrttien maahantuojilla on nyt lupa jakaa Reilun kaupan sertifioituja tuotteita, jotka tarjoavat erilaisia hankintavaihtoehdot.

Kahvi

Yhdysvallat kuluttaa viidenneksen kaikesta maailman kahvista, mikä tekee siitä maailman suurimman kuluttajan. Mutta harvat amerikkalaiset ymmärtävät tämän maatalouden Kahviteollisuuden työntekijät työskentelevät usein sellaisissa asioissa, joita voidaan kuvata “peltojen hikipajoiksi”. Monet pienet kahvinviljelijät saavat hinnantuotantokustannukset ovat pienemmät, mikä pakottaa heidät köyhyyden ja velkaantumisen kierteeseen.

Reilu kauppa on toteuttamiskelpoinen ratkaisu tähän kriisiin, sillä se takaa kuluttajille, että juomamme kahvi on ostettu reiluin ehdoin. Reiluksi kaupaksi sertifioitu, maahantuojan on täytettävä tiukat kansainväliset kriteerit; maksamalla dollarin vähimmäishinnan puntaa kohden, mikä tarjoaa kipeästi kaivattua luottoa.

Maanviljelijöille ja teknisen avun, kuten luonnonmukaiseen viljelyyn siirtymisessä, tarjoaminen. Reilu kauppa kahvinviljelijöille tarkoittaa yhteisöllisyyttä kehitys, terveys, koulutus ja ympäristönsuojelu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *