Pair Traderiin

Tervetuloa Pair Traderiin

Pair Trader on sivusto, joka on omistettu tarjoamaan aktiiviselle tai ammattimaiselle kauppiaalle ainutlaatuista koulutusta, mentorointia, tutkimusta, ohjelmistoja ja käytännön työkaluja onnistuneeseen parikauppaan. Olemme ylpeitä siitä, että olemme kauppiaiden yritys, joka työskentelee kauppiaille, ja olemme innoissamme voidessamme olla ensimmäisten joukossa, jotka tarjoavat tuotteita ja palveluita tähän jännittävään strategiaan. Toivotamme sinut tervetulleeksi selaamaan sivustoamme, tutustumaan tuotteisiimme ja palveluihimme, katsomaan esittelyä, lukemaan suosituksia ja soittamaan tai lähettämään meille sähköpostia, jos haluat lisätietoja. Missiomme on tarjota sinulle tarvitsemasi työkalut ja auttaa sinua olemaan menestyvä kauppias!

Mitä on parikauppa?

Parikauppa, joka tunnetaan myös nimellä tilastollinen arbitraasi tai hajautus, on strategia, jonka avulla elinkeinonharjoittaja havaitsee poikkeavuuksia, suhteellisia vahvuuksia tai jopa perustavanlaatuisia eroja kahdessa osakkeessa tai korissa säilyttäen samalla markkinaneutraalin aseman. Tämä tehokas kaupankäyntistrategia, jota aikoinaan käyttivät vain suuret institutionaaliset sijoittajat ja hedge-rahastot, on mukautettu käytettäväksi verotettavilla kaupankäyntitililläsi.

Mitä parikauppa voi tehdä sinulle?

Oletko kyllästynyt yrittämään arvata markkinoiden suuntaa? Haluatko tietää, kuinka ammattimaiset kauppiaamme ovat johdonmukaisesti vieneet rahaa markkinoilta? Etsitkö uutta strategiaa, joka voi ansaita rahaa ja auttaa minimoimaan riskit? Silloin parikauppa voi olla täydellinen sinulle! Parikaupankäyntimenetelmämme avaa oven monikerroksisiin kaupankäyntistrategioihin.

Onko parikauppa oikea sinulle?

Vain sinä voit vastata tähän kysymykseen. Pair Traderin perustajat ja monet muut heidän kaltaiset ovat valinneet tämän kaupankäyntitavan perinteisten momentumeihin perustuvien kaupankäyntistrategioiden sijaan useista syistä. Jotkut sijoittajat voivat jopa käyttää näitä tekniikoita hyötyäkseen yli- ja aliarvostetun osakkeen välisestä erosta, samalla kun he ovat suurimmaksi osaksi markkinaneutraalia.

Tilaukset ja jäsenyydet

Pair Trader tarjoaa tällä hetkellä tilauksia ja jäsenyyksiä resursseilleen, reaaliaikaisen kaupankäynnin chat-huoneen, opetusohjelmia, työpajoja, uutiskirjeitä, tutkimusta ja ohjelmistoja – kaikki on suunniteltu erityisesti vastaamaan nykypäivän parikauppiaiden ja parisijoittajien tarpeita. Lisäksi Pair Trader tarjoaa tällä hetkellä työpajoja ja yksityistä mentorointia sekä aloitteleville kauppiaille että kokeneemmille, jotka haluavat aggressiivisia voittotavoitteita. Katso linkistä täydellinen luettelo tuotteistamme ja palveluistamme. Lisäksi Demo-osiossa on esimerkkejä ohjelmistoistamme, uutiskirjeistämme, päivittäisistä päätteistämme ja paljon muuta.

Mitä on parikauppa?

Parikauppa, joka tunnetaan myös nimellä tilastollinen arbitraasi tai hajautus, on strategia, jonka avulla elinkeinonharjoittaja havaitsee poikkeavuuksia, suhteellisia vahvuuksia tai jopa perustavanlaatuisia eroja kahdessa osakkeessa tai korissa säilyttäen samalla markkinaneutraalin aseman. Tämä tehokas kaupankäyntistrategia, jota aikoinaan käyttivät vain suuret institutionaaliset sijoittajat ja hedge-rahastot, on mukautettu käytettäväksi verotettavilla kaupankäyntitililläsi. Markkinaneutraalius ei ole koskaan ollut tärkeämpää, sillä sen avulla elinkeinonharjoittaja voi kaapata voittoja nousu-, lasku- tai sivusuuntaisilla markkinoilla samalla, kun sinulla on vapaus ennustaa kokonaismarkkinoiden suuntaa. Strategian avain on yksinkertaisesti korreloituneiden osakkeiden löytäminen, niiden aikojen hyödyntäminen, jolloin ne poikkeavat korrelaatiostaan, yksinkertaisten tulo- ja poistumissääntöjen noudattaminen ja kurinalaisen rahanhallintajärjestelmän käyttö.

Parikaupassa käyt yleensä kauppaa kahdella korreloivalla osakkeella; myydä lyhyeksi yhtä osaketta ja ostaa samalla toista. Olet sitten “suojannut” itsesi markkinoille ja siksi markkinat voivat vapaasti tehdä mitä haluavat. Jos markkinat laskevat, lyhyen positiosi pitäisi tehdä rahaa. Jos se nousee, pitkän positiosi pitäisi ansaita rahaa. Tietenkin, vaikka kauppasi kumpikin osapuoli ansaitsee rahaa, toinen puoli menettää rahaa. Se on kuitenkin avain siihen, että voit olla parissa, kun markkinat liikkuvat nopeasti ja parin hinta voi tuskin liikkua 50 senttiä. Miksi tästä on hyötyä? Pari auttaa hillitsemään hintatoimintaa ja lisää toiminnan ennustettavuutta.

Toisin sanoen näiden kahden osakkeen pari luo tiukemmat, ennustettavammat vaihteluvälit, joilla kauppias voi käydä kauppaa. Sinun tehtäväsi kauppiaana on sitten odottaa hetkeä, jolloin jokin osakkeista poikkeaa normaalista korrelaatiostaan, ja pelata parin palautumista normaaliksi tai käydä toisinaan kauppaa kohti lähentymistä. Korostakaamme keskeistä eroa parien kanssa: et käy kauppaa yksittäisillä osakkeilla niiden suunnan perusteella, vaan käyt kauppaa kahden osakkeen hinnan erolla. Tätä kutsutaan erotuksen kaupankäynniksi, ja opit nopeasti, että tämä keskeinen ero tekee tämäntyyppisestä strategiasta hyvin erilaisen kuin muut kaupankäyntimenetelmät. Parikaupassa siirryt pois riippuvuudesta seurata markkinoiden suuntaa ja keskityt sen sijaan kaupankäyntiin kahden korreloidun osakkeen erotuskaaviolla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *