Työnnä rajojani

Tiedän, että nyt on kylmä. Mutta kevät on aivan nurkan takana, mikä tarkoittaa, että kesä ei ole enää niin kaukana ja olen alkanut miettiä kaikkia seikkailuja, joita voi kokea lämpimällä säällä. Mikä seikkailu minulla oli viime kesänä.

Viime heinäkuussa minulla oli mahdollisuus käydä koskenlaskussa ensimmäistä kertaa työtovereideni kanssa Wet Planetissa White Salmonissa, WA. Kaverit, tämä oli tie mukavuusalueeni ulkopuolella. En ole jännityksen etsijä ollenkaan. Myönnän, että olin peloissani. Puhu valkoisista rystysistä. Se oli yksi elämäni jännittävistä, mutta pelottavista hetkistä. en tiedä miksi pelkäsin. He ryhtyvät kaikkiin mahdollisiin turvatoimiin, eikä kukaan työtovereistani näyttänyt pelkäävän.

Koko ajan ajattelin, että älä vain pudota veneestä, mitä en tehnyt. Pystyin pysymään sisällä, kun monet ihmiset putosivat ulos tai lähtivät vapaaehtoisesti ulos hyppäämään joen ylittävältä sillalta. Siihen vedin rajan. Vaikka olin peloissani kissa, minulla oli paljon hauskaa, ja se oli loistava kokemus työtovereideni kanssa. Luulen, että menisin uudestaan, jos minulla olisi mahdollisuus.

Oletko koskaan harrastanut koskenlaskua? Mitä mieltä olet?

Mitä olet tehnyt, mikä on vienyt sinut ulos mukavuusalueeltasi ja siirtänyt rajojasi?

Tässä on video samasta joesta, jolla olimme. Meidän piti nousta ulos ja kävellä tämän osan ympäri, koska vesi oli liian korkealla ja se oli aivan liian vaarallista, kun olimme siellä. Olen niin iloinen, ettemme menneet alas tällä osuudella, koska olet melkein taattu, että putoat lautalta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *