Ugandan safarimatkat

Mitä Odottaa Ugandan Safari Mmatkoilta

Afrikan helmi Uganda on maa, joka näkee erilaisia villieläimiä ja luonnonaarteita ja jolla on paljon tarjottavaa matkailijoille. Gorillavaellus on yksi suurimmista seikkailuista, joita voit odottaa safarimatkaltasi Ugandaan.

Tämä maa on suosituin gorillavaelluskohde, sillä siellä asuu puolet maailman vuoristogorillapopulaatiosta. Tämä harvinainen villieläin on löydetty vain kolmesta paikasta demokraattisessa maailmassa

Kongon tasavalta, Ruandan kaupunki ja Uganda.

Big Game Safarit

Jotkut Ugandan Kidepo Valleyn kansallispuiston, Queen Elizabethin kansallispuiston ja Murchison Fallsin kansallispuiston suosituista kansallispuistoista ovat suosittuja eksklusiivisista pelisafareistaan. Näillä pelisafareilla voit odottaa näkeväsi neljä Big Fivesta, jotka ovat lionit, norsut, leopardit ja Buffalo.

Sarvikuonot raivataan näistä kansallispuistoista, ja nähdäksesi ne sinun täytyy käydä Ziwa Rhino Sanctuaryssa. Voit myös odottaa näkeväsi seeproja, kobeja, virtahepoja, gepardeja ja monia muita kasvinsyöjiä ja lihansyöjiä.

Kädellisten vaellusmatkat

Vuorigorillojen lisäksi Ugandassa on yli 13 kädellislajia, joihin kuuluvat simpanssit, paviaanit, haamut ja mustavalkoiset kolobusapinat. Ugandassa tiedetään olevan yksi maailman suurimmista kädellispopulaatioista.

Bwindi Impenetrable National Park, Queen Elizabeth National Park, Murchison Falls National Park ja Kibale Forest National Park ovat joitain Ugandan vaellussafareista, jotka sinun täytyy kokea. Nähdäksesi harvinaiset simpanssilajit voit vaeltaa Victoria-järven Ngamba-saarelle.

Lintu Safarit

Päiväntasaajan metsänä Uganda tarjoaa joitain maailman suurimmista ja tunnetuimmista lintuharjoittelusafareista. Voit odottaa näkeväsi arkaaisia kenkänokkoja, maasarvinokka, valkoharjainen sarvinokka, punanokka, musta nokka, rufous-sivuinen leveänokka, viherpyrstöharjasnokka, turaco, mustakärpäs, afrikkalainen piculet, Nkurengu rail, pygmy kingfishers, putkisto, kääpiö ja afrikkalainen sarvinokka. Voit myös odottaa näkeväsi punavatsa- ja sininokkamalimbea, mustavalkoista ryppyä, Zenkelin hunaja-opasta, punakurkkulintua, mustarintakäkiä, valkoreittä, tuliharjanahkaa, metsäpensasta, suopalmua. bulbul, Leaf love, pitkähäntähaukka, varpunen haukka, kalpea- ja kastanjarintainen negropeippu, mustasiipinen oriole ja monia muita kauniita lintuja, joten lintuharrastukset Ugandaan ovat varmasti mahtavia kokemuksia.

Vuorikiipeily

Ruwenzori-vuori, joka tunnetaan myös nimellä “Kuun vuori”, ja Mount Elgon ovat kaksi vuorta, jotka sinun on kiivettävä Ugandan kiertueella. Sinun on oltava fyysisesti hyvässä kunnossa kiivetäksesi Ruwenzori-vuorelle, mutta Elgon-vuorelle on helppo kiivetä, mutta näkymät molemmista ovat kokemisen arvoisia.

Kalastus ja koskenlasku

Ugandassa on maailman toiseksi suurin makean veden järvi, ja siellä on valtavat Niilin ahvenlajit, ja se on varmasti hieno kalastusseikkailu. Queen Elizabeth National Park ja Albertine Nile Murchison Fallsin kansallispuistossa ovat Ugandan parhaita kalastuspaikkoja. Voit mennä koskenlaskuun Niilissä ja Jinjassa puolen tai koko päivän. Voit jopa yhdistää sen benji-hyppyyn Jinjassa saadaksesi täydellisen seikkailun.