Urheilun Evoluutio

Rugby Evolution on uusi uraauurtava rugbyharjoitusohjelma kouluille. Vahvan peli- ja valmennustaustansa sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla Paul ja Brett ovat ottaneet osia omasta harjoittelu- ja pelaajaurastaan ja kehittäneet ainutlaatuisen ohjelmoijan, josta on tullut Rugby Evolution. Koska monet rugbyharjoitteluvaihtoehdot ovat tällä hetkellä kouluille avoinna, Paul ja Brett viettivät useita kuukausia tarkastelemalla harjoituksia sekä yksittäisissä harjoituksissa että kurssipohjaisissa harjoituksissa ja havaitsivat, että monet eivät kiinnittäneet huomiota ydintaitoihin, jotka ovat avainasemassa nuoren pelaajan pelissä.

Rugby Evolution -koulutus on siksi suunniteltu varmistamaan, että koulutus perustuu pitkäjänteiseen sitoutumiseen sekä yksittäisille kouluille että oppilaille. Monet korkean profiilin suunnitelmat tuovat korkean tason pelaajan koulu- tai klubiympäristöön kertaluonteiseen istuntoon, jossa on enemmän PR- ja julkkikset kuin rugby, ja sekä Paul että Brett ovat alusta alkaen olleet selvillä siitä, että Rugby Evolution -kokemuksen on oltava olla sisältöpohjaista, ja se tulee taidoista, joita oppilas näkee parantavan istunto kerrallaan.

Rugby Evolution on suunniteltu tarjoamaan kaikille oppilaille mahdollisuus osallistua koulutuksen ydinarvoon nauttimalla. Harjoittelu on suunniteltu hauskaksi, mutta tuottavaksi, ja käytettyjen menetelmien avulla pelaaja voi parantaa tiettyä taitoa ilman, että hän on tietoisesti tietoinen prosessin tieteestä ja mekaniikasta.

Koulutuksen jälkeisenä kerhona harjoittelu on suunniteltu 1 tunnin lohkoihin, joita voidaan soveltaa 7-18-vuotiaille oppilaille. Koska koulutus on suunniteltu joustavaksi suhteessa tiettyyn kouluun ja käytettävissä oleviin tiloihin, huomioidaan aina osallistuvan koulun yksilölliset vaatimukset. Tällä hetkellä ohjelmassa on jo yli 60 tuntia muotoiltua koulutusta, mikä ei sisällä koulun mahdollisesti vaatimaa räätälöityä kerhokoulutusta, ja tämä ennakkosuunnittelu varmistaa, että oppilaat voivat osallistua jatkuvaan ohjelmaan, jolloin oppilaat voivat saavuttaa omat henkilökohtaiset potentiaalinsa.

Yli 40 koulua on jo ilmoittautunut syyskuun ohjelmaan, joten vastaus uuteen lähestymistapaan taitopohjaiseen koulutukseen on ollut poikkeuksellista, ja äskettäin järjestetty seminaaritapahtumasarja, joka järjestettiin 6 maakunnassa, vahvisti näkemystä, että sekä koulut että oppilaat halusivat kokea. tuore lähestymistapa rugbyharjoitteluun. Ajatus taitoihin keskittymisestä sai hyvän vastaanoton, ja yhdessä seminaaritapahtumassa 14–15-vuotiaiden oppilaiden ryhmä, joka ei ollut saanut muodollista rugbykoulutusta, testattiin taitojaan 40 minuutin harjoituksen alussa ja uudelleen kurssin lopussa. istuntoon, jossa oli havaittavissa näkyvä parannus, joka yllätti sekä oppilaat että osallistujat.

Harjoittelun elementtejä on otettu rugbyn lisäksi myös muista lajeista, sillä pelitajun, jalkanopeuden, käden nopeuden ja visuaalisen kunnon perustaidot voidaan opettaa muista lajeista kehitetyillä harjoituksilla ja peleillä. Paul Grayson on myös sisällyttänyt kansainvälisen tason peli- ja valmentajauransa mukautettuja harjoituksia ja rutiineja, ja siksi oppilaat näkevät suoran yhteyden harjoittelun ja korkeimman tason pelin välillä. Rugby Evolution on suunniteltu edistämään paitsi vahvaa sidettä osallistuvien koulujen välillä myös koulujen välistä yhteyttä kouluun. Rugby Evolution ei edistä vain koulujen välistä toimintaa, vaan myös maakuntakohtaisia tapahtumia ja kansallista festivaalia.

Rugby Evolutionin tarjoaman harjoitusohjelman valmennushenkilökunta valitaan osittain rugbyseuroista ykkössarjasta alaspäin. Brett Taylor on jo allekirjoittanut useita kumppaniseuroja ohjelmaan ja tavoitteena on kouluttaa kumppaniseurojen pelaajia ja valmennushenkilökuntaa, jotka sitten menevät osallistuviin kouluihin ja johtavat istunnot. Seurat hyötyvät silloin vuorovaikutuksesta yhteisön kanssa ja ne eivät vain lisää pelin profiilia ja tunnettuutta, vaan myös parantavat omia valmennustaitojaan.