Vakuutusyrityksen ostaminen

Vaikuttaa erinomaiselta idealta mennä ulos ja yrittää ostaa paikkakunnallasi kuuluva toimisto. Kuitenkin, kun näet viraston mahdollisuuden, sinun on kysyttävä itseltäsi yksi tai kaksi kysymystä. Oletko varma, että haluat todella tehdä jotain, joka vie lähes kaiken vapaa-aikasi? Voitko todella johtaa toimistoa ilman minkäänlaista lämpenemisjaksoa? Miten perheesi suhtautuu asiaan? Näiden kysymysten lisäksi sinun on kysyttävä, miksi toimisto on ylipäätään myynnissä. Oletko tarpeeksi hyvä kääntämään kuolevainen yritys?

Onko mahdollisesti uppoamassa olleeseen organisaatioon ottaminen pelottavampaa kuin uuden perustaminen? Vaikka kaikki ihmiset eivät myy epäonnistumisen vuoksi, jotkut myyvät. Sellaisen toimiston ostaminen, joka ei ole menestynyt hyvin, vaatii paljon ennakointia ja paljon kovaa työtä. Syyt siihen, miksi virasto voisi epäonnistua, eivät välttämättä ole asioita, jotka voitaisiin kääntää ilman koko asian ehdotonta uudistamista, mikä olisi suurelle yleisölle suuri investointi.

Ennen kuin puhut kenellekään henkilölle toimiston ostamisesta, sinun on puhuttava elämäsi jäsenille. Kysy heiltä, mitä he tuntevat ja katso, mitä heillä on sanottavaa sinulle. Sinun ei tarvitse noudattaa sitä, mitä he sanovat, mutta he voivat tuoda esiin asioita, joita et ole itse ajatellut. Ehkä et ole se henkilö, jonka uskoit olevasi, tai saatat saattaa perheesi vaaraan huonona ajankohtana irtisanomalla työsi ostaaksesi toimiston. On hyviä aikoja ryhtyä sellaisiin asioihin, ja on muita tilanteita, jolloin se ei yksinkertaisesti ole hyvä idea.

Jos epäilet, että on oikein jatkaa, sinun on keskusteltava nykyisten omistajien kanssa toimiston ostamisesta ennen kuin keskustelet kenenkään kanssa pankissa rahoituksesta. Opi miksi he myyvät ja miltä luvut näyttävät. He saattavat myydä, koska he haluaisivat jäädä eläkkeelle eikä heillä ole ketään perheessä, joka haluaisi ottaa haltuunsa, tai he haluaisivat vain erota, vaikka liiketoiminta on hyvä. Et tiedä ennen kuin kysyt. Jos se on epäonnistunut virasto, sinun on tehtävä paljon enemmän työtä ostaessasi yritystä kuin luultavasti odotit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *