living room

Vanhan Lännen Tuominen Moderniin Koti-Asumiseen

Mikä voisi olla hauskempaa, kun ajattelet sitä, kuin ikivanhan tarinan cowboyista ja intiaaneista sisällyttäminen kotiisi? Niille, jotka rakastavat hienoa tarinaa ja joilla on villi seikkailun tunne, tämä voi olla uskomattoman upea suunnitteluteema seuraavaan kodinsisustusprojektiisi. Tämä on loistava tapa tuoda vanhan lännen maalaismainen viehätys nykypäivän kiireisen elämäntavan moderniin maailmaan.

Välittömästi mieleen tulee visiot haciendasta, jossa on oksaisia mäntyjä ja nahkaverhoiltuja huonekaluja. Massiiviset tulisijat ja sarvet kaikkialla ovat myös ennen kaikkea mielessäni, kun tämä suunnitteluidea tulee mieleeni. Mahdollisuudet ovat yhtä loputtomat kuin mielikuvituksesi ja vain budjettisi rajoittaa täysin rehellisesti. Tämä on ulkoasu, joka voidaan kuitenkin vetää pois melkein millä tahansa budjetilla niille, jotka ovat valmiita tekemään muutaman säästäväisyyskaupan oston matkan varrella samalla kun investoivat kohtuullisen määrän kyynärpäärasvaa.

Yksi asia, jota haluat olla varovainen tämän teeman kanssa, on se, että et vie sitä liian pitkälle. Tämä voi olla niin helppoa, ja se vain vähentää viehätystä ja vetovoimaa, jos teet niin. Valitse lisävarusteet huolellisesti, mutta käytä niitä mahdollisimman vähän. Tämän pitäisi auttaa myös mahdollisissa budjettirajoituksissa ja pitää sinut oikealla tiellä löytääksesi täydelliset lisävarusteet sen sijaan, että poimiisit kaiken näkemäsi ja huomaat myöhemmin, että monet eivät yksinkertaisesti toimi sen tyylin ja muotoilun kanssa, jonka toivot saavuttavasi pitkällä aikavälillä. juosta.

Puulattiat ja puupaneloidut seinät ovat loistava ilmaus tällaiseen sisustukseen, samoin kuin kivi takkaan (jos takka on tietysti). Haluat massiivisia huonekaluja mieluummin kuin jotain, joka näyttää hauraalta tai herkulliselta, ja haluat ehdottomasti pitää huoneen maskuliinisena, jos mahdollista. Kodin sisustaminen vanhan lännen tyyliin ei ole yksinomaan poikamiehiä varten, mutta liiallinen naisellinen kosketus yksinkertaisesti tappaa viehätyksen yhdessä. Itse asiassa, mitä vähemmän naisellisia kosketuksia, sitä parempi säästää nämä yksityiskohdat romanttiseen makuuhuoneeseen tai kylpyhuoneeseen mieluummin kuin tärkeimpiin alueisiin, joilla ystävät ja perheenjäsenet vierailevat.

Haluat myös tehdä paljon vaivaa jäljitelläksesi vanhan lännen maalaismaista luonnetta keittiössä. Ei herkkiä posliinikuvioita tai pöytiä, joiden jalat näyttävät putoavan kovalla tuulella. Tämä on miehen sisustustyyli, ja sen on näytettävä siltä, ​​että se kestää kaiken rangaistuksen, jonka mies voi antaa, jotta muu kodin hauska ja kevyt viehätys säilyy. Löydät nykyaikaisia pesualtaita, kalusteita ja laitteita, jotka on suunniteltu muistuttamaan vanhan lännen ja sen jälkeisiä pesualtaita, jos katsot oikeista paikoista.

Niille, jotka etsivät jotain hieman poikkeavaa, tämä on yksi sisustustyyli, joka varmasti sopii laskuun. Katso, mitä upeita suunnitelmia ja unelmia voit keksiä ja millainen pitkä tarina sopii vanhan lännen suunnittelutarinasi kanssa ja luo tarina sitten kotisi seinien sisälle. Ei ole parempaa tapaa kodin sisustamiseen kuin tämä.