Web Sivustosi Muotoilu

Web Sivustosi Muotoilu

Takaisin perusasioihin. Unohda funky muotoilu, hyvä tekstinkirjoitus on avain selkeään ja intuitiiviseen verkkosivustoon. Advertising Copywriter, Website Copywriter ja artikkeli PR-asiantuntija.

Menetätkö liiketoimintaa verkkosivustosi takia? Yhä useammat asiakkaat kirjautuvat verkkoon päättääkseen rahansa käyttämisen, koska se on nopeaa ja kätevää, ja he voivat hypätä sivustolta toiselle sen sijaan, että he kävelevät kaupasta toiseen. Verkkotaitoisten asiakkaiden ei tarvitse olla kärsivällisiä, vaan tutkimukset ovat osoittaneet, että potentiaalinen asiakas on sitouduttava nopeasti antamalla heille helppo ja nopea pääsy tarvitsemaansa tietoon. Muussa tapauksessa he vain siirtyvät seuraavalle sivustolle.

Houkutteleva muotoilu ja nopea toiminnallisuus ovat tärkeitä, mutta ne eivät takaa, että sivustosi on hyvin jäsennelty (intuitiivinen) tai hyvin kirjoitettu (selkeä). Kirjoita ensin Todellinen viesti useimmilla verkkosivustoilla on kirjoituksessa, joten on järkevää, että kirjoituksen tulee määrittää rakenne. Valitettavasti tämä ei ole tavallinen tapaus. Useimmat yritykset valitsevat ensin sivustonsa rakenteen ja ulkoasun ja yrittävät sitten sovittaa tekstin tämän rakenteen ympärille. Tämä on tervettä järkeä vastaan. Kun puhut jollekin, rakentelet puheesi viestisi ympärille, et päätä rakennetta ja muuta viestiä sitten sopivaksi. Joten sinun on suunniteltava, mitä haluat sanoa ennen kuin luot sivuston. Ehkä jopa kirjoittaa ensin koko juttu ja sitten käyttää viestiä rakenteen määrittämiseen.

Kun päätät, mitä kirjoittaa, ajattele mitä asiakkaasi haluaa tietää, eikä sitä, mitä haluat sanoa. Se on hienovarainen ero, mutta se on avain potentiaalisen asiakkaan houkuttelemiseen.

Useimmat asiakkaat haluavat tietää perusasiat:

Mitä sinä teet?
Mitä hyötyä voit tarjota heille?
Miksi heidän pitäisi valita palvelusi tai tuotteesi?
Mitä se maksaa?
Miten he voivat ottaa sinuun yhteyttä?
Missä asut?
Lyhytisyys ja selkeys
Verkkosivustosi on välitettävä paljon tietoa, ja mikä pahentaa tilannetta, sinulla on rajoitetusti tilaa. Ihannetapauksessa asiakkaasi ei tarvitse vierittää mitään sivua (kaikki tietosi mahtuvat yhteen ikkunaan), ja yhden näkymän tulee sisältää muutakin kuin vain sanoja. Suunnittelu- ja navigointielementit vievät noin kolmanneksen ikkunasta, ja tyhjää tilaa kannattaa jättää hieman (asiakasta ei haluta kuormittaa). Nyrkkisääntönä sinun pitäisi odottaa, että noin puolet ikkunasta on vapaata tekstille.

Kuinka aiot sijoittaa kaikki tietosi näin ahtaaseen tilaan? Tässä tulee kirjoitustaito käyttöön – valitse sanasi erittäin huolellisesti.

Verkkosivustot voivat olla erittäin tehokas markkinointipankki. Voit tavoittaa miljoonia potentiaalisia asiakkaita jo muutamalla sadalla dollarilla. Valitettavasti kaikki kilpailijasi tekevät samaa – pelikenttä on tasainen, mutta pelaajia on paljon.Hyötypohjaisen verkkokopion kirjoittaminen 4 askelta lisää myyntiin
Kirjailija: Glenn Murray | Mainonnan tekstinkirjoittaja, verkkosivustojen kirjoittaja, artikkelien PR-asiantuntija.

Olet tunnistanut asiakkaillesi tarjoamasi edut, mutta miten voit muuttaa etujen luettelon houkuttelevaksi verkkokopioksi, joka muuttaa kävijöistä asiakkaita?

Kirjoitin äskettäin artikkelin, jossa kerroin, kuinka tunnistat asiakkaillesi tarjoamasi edut. Tämä artikkeli haastoi yritysten omistajat ja markkinointipäälliköt ajattelemaan etuja ominaisuuksien sijaan kirjoittaessaan verkkokopiota.

Artikkelissa ei käsitelty sitä, kuinka verkkokopio todella kirjoitetaan, kun he olivat tunnistaneet hyödynsä. Siitä tässä artikkelissa on kyse. (Se tarjoaa jopa pari mallia, joiden avulla voit tehdä työstäsi paljon helpompaa!)

Verkkosivujen kirjoittajana monet toteuttamistani projekteista ovat täysin uusia verkkosivustoja. Asiakkaalla on joitain yleisiä ideoita siitä, mitä he haluaisivat välittää, mutta he tarvitsevat jonkun, joka voi hienosäätää viestiään ja luoda verkkokopion (ja verkkorakenteen), joka kiinnostaa heidän lukijansa. Tämän seurauksena olen vuosien varrella kehittänyt prosessin, jolla tämä tehdään tehokkaasti. Päävaiheita on neljä:

VAIHE 1 Tunnista edusi
Brändäystä lukuun ottamatta useimmat verkkosivustot koskevat myyntiä. Asiakkaat eivät halua tietää, mitä voit tehdä, he haluavat tietää, mitä voit tehdä heidän hyväkseen. Tämä tarkoittaa, että ensimmäinen kysymys, joka sinun tulee kysyä, on “Mitä etuja tarjoan asiakkailleni?” Tämä on yleensä ensimmäinen askel kohti välitettävän avainsanoman tunnistamista.

Tämä ei tarkoita, että verkkosivustosi ei saisi kuvata tuotteitasi ja palveluitasi. Sinun tarvitsee vain varmistaa, että se kuvaa niitä asiakkaallesi koituvan hyödyn kannalta.

Mutta hyötyjen tunnistaminen ei kuulu tämän artikkelin soveltamisalaan. Vieraile Ota yhteyttä asiakkaisiisi – kirjoita eduista saadaksesi lisätietoja siitä, miten voit sitouttaa asiakkaasi etuihin.

Tunnista, kuinka tarjoat nämä edut
Tietenkään et voi vain väittää tarjoavasi etuja ja pysähtyä siihen. Sinun on tuettava tätä väitettä. Web-sivustollasi sinun tulee vakuuttaa yleisösi siitä, että todella tarjoat nämä edut. Kuka tahansa