Yksilöllinen sairausvakuutus

Yksilöllinen sairausvakuutus Ohion, Kentuckyn ja Indianan asukkaille

Sairausvakuutuksen ostaminen ei ole nykyään niin yksinkertaista kuin muutama vuosi sitten. Talous on vaikuttanut siihen, miten ihmiset saavat sairaanhoitoa. Työnantajat ovat vähentäneet vakuutusmenojaan, kun taas hallitus on vähentänyt terveydenhuoltoon käytettyjä varoja. Yksilöillä on mahdollisuus valita sairausvakuutussuunnitelmat, jotka eivät ylitä heidän kuukausibudjettiaan ja jotka voivat tarjota korkeimman tason hoitoa.

Yksilöllisten sairausvakuutussuunnitelmien tyypit

Yksilöllinen sairausvakuutus

Asiakkaat voivat valita useita suunnitelmia terveystarpeidensa ja lääkärin mieltymyksiensä perusteella. Hallitun terveydenhuollon suunnitelmat ovat suosittuja ja tarjoavat erilaisia palveluita. Esimerkiksi terveydenhuollon hallintasuunnitelman (HMO) ostaminen tarjoaa asiakkaille ennaltaehkäiseviä hoitopalveluita. HMO:n asiakkaiden tulee valita perusterveydenhuollon lääkäri ennen erikoissairaanhoidon palvelua. HMO-suunnitelman ostamisen etuna on, että asiakkaat voivat säästää rahaa, koska omavastuuta ei vaadita. Vaikka erikoishoidon saaminen edellyttää lähetteitä, asiakkaat voivat olla varmoja siitä, että heidän perusterveydenhuollon lääkäri ohjaa heidän sairaanhoitoaan parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakkaat nauttivat myös HMO-suunnitelmassa tarjottujen palvelujen alhaisista kopiointimääristä.

Asiakkaat voivat halutessaan ostaa PPO-suunnitelman. PPO:n yksilölliset sairausvakuutussuunnitelmat tarjoavat joustavuutta, jota useimmat asiakkaat haluavat valitessaan lääkäriä. Olipa lääkäri tai erikoislääkäri PPO-verkon sisällä tai ulkopuolella, kaikki palvelut kattavat. Palvelumaksusuunnitelmat tarjoavat asiakkaille joustavuuden valita oman lääkärinsä ja voivat saada alennuksia sairaanhoitopalveluista. Vaikka tämä suunnitelma on helpompi hankkia palveluita, asiakkaiden on maksettava enemmän kuukausittaiset vakuutusmaksut. Vaikka asiakkaat eivät voi hallita sairausvakuutussuunnitelmien nousevia kustannuksia, he voivat suunnitella etukäteen ostamalla Health Savings Account (HSA) -suunnitelman. Tämän yksilöllisen sairausvakuutussuunnitelman avulla asiakkaat voivat varata rahaa kattamaan taskukulut.

Henkilökohtaisen sairausvakuutussuunnitelman valitseminen

Yksittäisiä sairausvakuutuksia valitessaan asiakkaiden tulee tarkistaa kuukausimaksu, omavastuumäärät, omavastuu- tai rinnakkaisvakuutussummat sekä omat taskukulut. Tämä prosessi auttaa asiakkaita saamaan parhaan hyödyn sairausvakuutussijoituksestaan. Mahdollisuus ostaa henkilökohtainen sairausvakuutus tuo enemmän etuja kuin työnantajan tai valtion tukemien suunnitelmien kautta hankittu. Yksi etu on mahdollisuus personoida yksilöllinen suunnitelma, jota ei ole saatavilla ryhmäsuunnitelmien kautta. Tämä mahdollisuus on loistava henkilöille, jotka saattavat tarvita enemmän lääketieteellistä hoitoa kuin muut asiakkaat. Toinen etu on mahdollisuus säilyttää sama vakuutus, kun asiakkaat muuttavat.

Kansalliset vakuutusetuudet voivat lyhentää yksittäisten sairausvakuutussuunnitelmien valitsemiseen kuluvaa aikaa. National Insurance Benefits tarjoaa sairausvakuutustarjouksia välittömästi asiakkaille, jotka asuvat Ohiossa, Kentuckyssa, Indianassa ja Nevadassa. Kun asiakkaat jättävät tarjouspyynnön, he saavat puhelun tai sähköpostiviestin useilta vakuutusasiamiehiltä. Asiakkaat voivat vertailla useita yksittäisiä sairausvakuutuksia. Kansallisen vakuutusedun tavoitteena on tarjota vakuutusalan parhaat yksilölliset sairausvakuutustarjoukset.