Yrityksen verkkosivujen suunnittelu

Optimoitu yrityssivuston suunnittelu

Yrityksen verkkosivustolle konepellin alla oleva on yhtä tärkeää kuin se, mitä näet. Emme siis vain tee verkkosivustoja, jotka näyttävät kauniilta ja pitävät vierailijasi sivulla, vaan teemme verkkosivustoja, jotka näyttävät sivustolta.

Menestyvän yrityksen verkkosivuston avainelementit

Ennen kuin voit koskaan harkita SEO-kampanjaa vierailijoiden houkuttelemiseksi ja liiketoiminnan harjoittamiseksi, verkkosivustosi on oltava valmis liiketoimintaa varten. Tämä tarkoittaa, että muutama avainelementti on rakennettava sivustoon.

SEO-ystävällinen rakenne

Jos verkkosivustosi rakenne ei ole SEO-ystävällinen, yrityksesi ei saa kaikkia etuja edes hyvällä offsite SEOkampanjalla. Tämä tarkoittaa sivustoa, jossa aihemateriaali on loogisesti yhdistetty, jossa tekniset asiat, kuten sisällönkuvauskenttien pituus, ovat oikein, missä kaikissa kuvissa on hyödyllisiä tunnisteita, jossa avainsanat sisältyvät luonnollisesti – ei täytettynä, jossa sivustokartta on täydellinen, mutta vain tärkeä sivut indeksoidaan ja paljon muuta. RowleySEO rakentaa SEO-ystävällisiä verkkosivustoja – rasti!

verkkosivuston nopeus

Nopeuta sivustosi latautumista sekunnissa. Asiakkaat eivät yksinkertaisesti odota sivustosi latautumista. Se joko on olemassa tai ei. Kaikkien tavaroiden ja palveluiden ostajat tekevät päätöksensä erittäin lyhyessä ajassa ja verkkosivustosi nopeus on ensimmäinen este. Rowley SEO rakentaa optimoituja verkkosivustoja.

Mobiiliystävällinen

Tätä ei voi sivuuttaa, jos haluat verkkosivustosi sijoittuvan hakukoneissa, se on ehdottoman välttämätöntä. Etenkin Google on panostanut tähän sijoitustekijään yhä enemmän. Mutta ajattele sitä asiakkaan näkökulmasta – kuinka moni asiakkaasi löytää sinut mobiililaitteestaan työpöydän sijaan? Olemme havainneet, että joissakin tapauksissa liideistä ja myynnistä syntyy mobiililaitteista. RowleySEO käyttää uusimpia tekniikoita mobiiliystävällisten verkkosivustojen rakentamiseen rasti.

optimoitu navigointi Kun vierailijat ovat saapuneet sivustollesi, on tärkeää, että he löytävät etsimänsä mahdollisimman nopeasti. Tämä tarkoittaa oikein organisoitua navigointirakennetta, joka ohjaa ihmiset siihen, mitä he haluavat nähdä tai lukea tai ostaa FAST Navigation -toimintojen on oltava selkeät, selkeät ja nopeat. Lisäksi sivustollasi on oltava linkkejä muihin tärkeisiin kohtiin, ei vain navigointivalikoihin. RowleySEO rakentaa navigointiin optimoituja verkkosivustoja – rasti.

Tiesitkö, että värit ovat avaintekijä ihmisten ostokäyttäytymisessä? Pelkästään oikean väriteeman määrittäminen verkkosivustollesi voi vaikuttaa valtavasti tulosprosentteihisi kävijöistä ostajiksi muuttuvaan määrään. Voimme työskennellä kanssasi varmistaaksemme, että verkkosivustosi on optimoitu LUOTTAMISTA ja MUUNTAA VARTEN. Se on toinen rasti Rowleylle.