Yrityslainat

Kaikkien yritysten on saatava rahoitusta aika ajoin. Yrityslainaa tarvitaan yleensä perustaessasi yritystä, jotta voit maksaa tarvittavan infrastruktuurin ja aloittaa kaupankäynnin ennen kuin voittosi alkavat kertyä. Ilmeisesti tarvitsemasi yrityslainan koko riippuu yrityksesi luonteesta. uusi yritys kukkakaupan perustaminen tulee todennäköisesti olemaan huomattavasti halvempaa kuin esimerkiksi yksityisen lentorahtiyhtiön perustaminen!

Voi olla mahdollista, että sovittu tilinylitys voi olla kaikki mitä tarvitset päästäksesi käyntiin, mutta on todennäköisempää, että tarvitset yrityslainaa pankistasi. Jälleen näinä vaikeina taloudellisina aikoina kannattaa tehdä ostoksia. Sinun tulisi keskustella mahdollisimman monen rahoituslaitoksen kanssa saadaksesi parhaan tarjouksen yrityslainasi suhteen mutta saatat huomata, että yhdellä lainanantajalla on etulyöntiasema toiseen nähden siinä tuessa, jota he voivat tarjota aloittaville yrityksille yrityslainan rinnalla. .

Riippuen kunnianhimosi suuruudesta, saattaa myös olla syytä keskustella joidenkin riskipääomayritysten kanssa, jotka voivat vakuuttaa yrityksesi osuuden siitä vaihtoehtona yrityslainalle. Joka tapauksessa, hankitpa yrityslainaa tai muuta rahoitusta, sinun on joka tapauksessa laadittava hyvin harkittu liiketoimintasuunnitelma, joka vakuuttaa ihmiset tukemaan sinua, tai tarjottava tämä kaikki tärkeä laina.
Yrityslaina vaatii yleensä jonkinlaisen vakuuden, usein tämä tarkoittaa kotisi käyttöä vakuudeksi. Kuten minkä tahansa lainan kohdalla, keskeinen huomioitava tekijä on vuosikorko (vuosikorko tai korko). Lainoissa on yleensä kiinteä korko tai vaihtuva korko, ja molemmilla on erilaiset vaikutukset sinulle lainanottajana. Molemmilla on etuja ja haittoja kiinteä todellinen vuosikorko tarkoittaa, että sovit tietyn summan, joka lisätään kuukausittaiseen takaisinmaksuun pankille riippumatta siitä, miten Englannin keskuspankin peruskorko muuttuu.

Tämän etuna on ennustettavuus, koska voit määrittää kustannukset varmasti, eivätkä ne vaihtele lainasi elinkaaren aikana. Jos voisit saada tämäntyyppistä rahoitusta, nyt on paras aika, koska Yhdistyneen kuningaskunnan pankkien lainakorot ovat historiallisen alhaisella tasolla. Toisaalta vaihtuva korko on vähemmän houkutteleva alhaisen koron aikana, koska se voi vaihdella. Tämä tarkoittaa, että menetät ennustettavuuden yrityslainasi kustannusten suhteen. Nykyisessä globaalissa taloustilanteessa muuttuva vuosikorko alkaa melko alhaiselta, mutta kun maailmantalous hakeutuu ulos taantumasta, korko nousee, mikä lisää yrityksesi kustannuksia.

Vaihtuvakorkoinen laina voi olla ainoa sinulle avoin vaihtoehto. Se myydään usein pienellä alennuksella kiinteäkorkoiseen lainaan sen houkuttelevuuden lisäämiseksi. Aikana, jolloin korot ovat suhteellisen korkeat, saatat haluta pelata laskevalla korolla, mikä tekee yrityslainasi halvemmaksi, mutta tarvitset teräshermoja tai hyvän kristallipallon!

Kuten uutisista olette huomanneet, pankkiala on tällä hetkellä kriisissä.

On todennäköistä, että nykyisen maailman finanssikriisin seurauksena yrityslainojen saaminen voi vaikeutua tai ehdot voivat olla aiempaa vähemmän houkuttelevia. On varmasti ironista, että maailmanlaajuisen finanssikriisin edessä, joka johtuu suurelta osin luottamuksen menetyksestä rahoitusalaa kohtaan ja sen sisällä, rahoituslaitokset ovat tulleet paljon varovaisemmiksi lainaamaan rahaa suurelle yleisölle, mukaan lukien pienet yritykset.

Rahan lainaus on pankkisektorin toiminnan ytimessä ja vasta uusien lainojen myöntämisellä maailman kokema globaali taantuma saadaan päätökseen. Pienyrityksesi voisi auttaa tässä lisäämällä Ison-Britannian BKT:ta (bruttokansantuote tai liikevaihto) käymällä kauppaa muiden yritysten kanssa tarvitsemillasi tavaroilla ja ihmisten kautta, jotka ostavat tavaroitasi ja palveluitasi. Mutta tietysti, jotta voit tehdä tämän, tarvitset pankkien antamaan sinulle kaiken tärkeän yrityslainan, joten olemme Catch-22-tilanteessa.

Taantuma johtui suurelta osin niin sanotusta subprime-lainakriisistä, jossa suuret rahoituslaitokset lainasivat rahaa henkilöille, jotka eivät lopulta kyenneet maksamaan velkansa takaisin. Tällä hetkellä rahoitussektori näyttää olevan kerran purru, kaksi kertaa ujo ajattelutapa. Luottamus palaa sektorille, mutta järjestelmä on kokenut ikävän shokin ja kestää jonkin aikaa ennen kuin rahatarjonta palautuu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *